Știri

Citeste aici ultimele știri publicate

Un nou număr al revistei Ethica – Ghidul tău de sănătate este acum în farmacii! Noul număr al revistei este dedicat problemelor de coagulare a sângelui și a modului în care se administrează tratamentul anticoagulant. Pacienții vor afla informații interesante și despre modul de acțiune al medicamentelor și despre stilul de viață pe care este indicat să îl urmeze.

Revista revine cu informații utile legate de vaccinurile anti-COVID și nu uită să vă ofere câteva sfaturi de prevenție pentru a vă bucura cu adevărat de o toamnă frumoasă și sănătoasă!

De asemenea, continuăm promovarea farmaciilor din cadrul grupului de farmacii independente Ethica și ne face plăcere să vă prezentăm farmacia Panaceea din Cluj. Veți vedea ce îi face pe farmaciștii Ethica să țină la independența lor și cum evoluează cu succes o farmacie în care se pune accentul doar pe profesionalism și grija pentru pacient.

Căutați revista în farmaciile Ethica! Lectură plăcută!

Împărtășește-ne ideile tale

Scrie-ne aici ce vrei sa citesti pe site-ul Farmacia-Ethica.ro!
Trimite aici
Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra.