Știri

Citeste aici ultimele știri publicate

Un nou număr al revistei este acum în farmaciile ETHICA şi, aşa cum deja v-aţi obişnuit, veţi putea citi o serie de articole interesante care vă ajută să fiţi mai sănătoşi!

În creionarea acestui număr am pornit de la o idee simplă, aceea că informaţia ne oferă putere, iar în ceea ce priveşte informaţiile medicale, chiar mai mult de atât, ne aduce sănătate!

Cu cât suntem mai informaţi, cu atât putem lua cele mai bune decizii în ceea ce priveşte sănătatea noastră.  Şi mai este nevoie de un ingredient special: corectitudinea informaţiilor.

Specialiştii ETHICA vă ajută în acest număr al revistei să treceţi de hăţişul informaţiilor irelevante sau chiar eronate şi să descoperiţi informaţia corectă.  De aceea, am ales ca în acest număr al revistei să vorbim despre importanţa informaţiilor corecte şi despre profesia de farmacist, ca specialist cu rol esenţial în menţinerea stării noastre de sănătate.

Am stat de vorbă cu un tânăr farmacist, pasionat de meseria sa şi care consideră că viitorul farmaciei îţi are rădăcinile în grija pentru pacient şi comunitatea din care face parte. Am trecut în revistă pericolele la care vă expuneţi atunci când luaţi medicamente la sfatul prietenilor sau al rudelor. Am vorbit despre vitamine şi cât de importante sunt acestea pentru starea noastră de sănătate. Am atins şi un subiect sensibil, contracepţia de urgenţă, despre care mulţi pacienţi se feresc să întrebe şi am reluat un alt subiect sensibil, acela al suplimentelor alimentare.

Rând pe rând, toate articolele vor fi postate pe site-ul şi pe pagina de Facebook ETHICA şi vă vor arăta cum să vă informaţi corect şi să fiţi mai sănătoşi! 

Împărtășește-ne ideile tale

Scrie-ne aici ce vrei sa citesti pe site-ul Farmacia-Ethica.ro!
Trimite aici
Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra.