Știri

Citeste aici ultimele știri publicate

În luna martie, în toate farmaciile Ethica din ţară, doamnele vor fi întâmpinate de o ofertă specială! Noua apă micelară Eladerm Micelium de 250 ml poate fi achiziţionată la un preţ special de numai 23 de lei şi, în plus, doamnelor le va fi oferit şi un mic cadou:  o cremă hidratantă!

Eladerm Micelium este nou-intrată pe piaţa autohtonă şi este produsă de Eladerm, un producător român a cărui grijă pentru calitate este deja binecunoscută.

Produsele Eladerm sunt produse dermatocosmetice, afl ate la granița dintre medicament și produs cosmetic.  În formularea produselor sunt utilizați activi care beneficiază de studii clinice.

Apa micelară – noul standard de demachiere

Apa micelară Eladerm Micelium curață rapid impuritățile, chiar și machiajul rezistent la apă. Este potrivită pentru toate tipurile de ten şi nu are în compoziţie parabeni sau coloranţi.

Vino acum în cea mai apropiată farmacie Ethica şi prinde oferta lunii martie!

Farmaciile Ethica sunt farmacii independente, reunite de crezul că farmacistul trebuie să îşi păstreze statutul profesional, să fie imparţial şi să ofere sfaturi profesionale tuturor pacienţilor.

 

Împărtășește-ne ideile tale

Scrie-ne aici ce vrei sa citesti pe site-ul Farmacia-Ethica.ro!
Trimite aici
Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra.
Informatii Accept Refuz