Știri

Citeste aici ultimele știri publicate

În luna mai, încărcaţi-vă cu energie! În toate farmaciile Ethica din ţară veţi găsi Supradyn Energy care vă va da puterea să vă bucuraţi de o primăvară perfectă!

Dacă vă simţiţi obosit, apatic și aveţi dificultăţi de concentrare este momentul să vă reîncărcaţi bateriile. Farmaciile ETHICA vă aşteaptă cu o soluţie rapidă care vă încarcă cu dinamism şi poftă de viaţă încă de la prima administrare, având în compoziţie  13 vitamine, 9 minerale esenţiale, oligoelemente și coenzima Q10.

Astenia de primăvară sau pur şi simplu perioadele solicitante prin care treceţi vor rămâne doar o amintire!

În farmaciile Ethica veţi găsi Supradyn energy - tablete efervescente  la preţul special de 21,5 lei şi Supradyn energy - comprimate la preţul special de 26,5 lei.

Vino acum în cea mai apropiată farmacie Ethica şi prinde oferta lunii mai!

Farmaciile Ethica sunt farmacii independente, reunite de crezul că farmacistul trebuie să îşi păstreze statutul profesional, să fie imparţial şi să ofere sfaturi profesionale tuturor pacienţilor.

Împărtășește-ne ideile tale

Scrie-ne aici ce vrei sa citesti pe site-ul Farmacia-Ethica.ro!
Trimite aici
Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra.
Informatii Accept Refuz