Știri

Citeste aici ultimele știri publicate

Una dintre cele mai mari probleme de sănătate a populaţiei de astăzi este fără îndoială hipertensiunea arterială. Am ales să dedicăm acest număr al revistei ETHICA - Ghidul tău de sănătate, problemei care afectează sănătatea a sute de milioane de oameni la nivel global. Lăsată netratată sau necontrolată, hipertensiunea arterială este cel mai mare factor de risc pentru apariția de boli cardiovasculare, accident vascular cerebral, insuficiență cardia­că și boală coronariană și, de asemenea, este un con­tribuitor major la bolile renale.
Ştim că mulţi dintre dumneavoastră, pacienţii noştri, vă confruntaţi cu această problemă de sănătate şi de aceea am ales să vă oferim câteva articole, scrise de specialişti, prin care vă prezentăm in­formaţii esenţiale despre hipertensiunea arteri­ală şi modul modul în care aceasta poate fi eficient controlată, cu menținerea unei vieți normale.

Nu am uitat însă nici că ne aflăm la începutul iernii şi de aceea vă prezentăm cel mai eficient mod în care ne putem lupta cu gripa şi ce trebuie să facem pentru ca cei mici să aibă o imunitate de fier în acest sezon rece.
Iar pentru că Ethica este crezul a peste 200 de farmacii independente, continuăm seria prezentării farmaciilor deţinute de farmacişti profesionişti şi pasionaţi. DRACAENA FARM din Rădăuţi este cunoscută pentru atenţia cu care tratează fiecare pacient care îi trece pragul şi pentru faptul că a făcut din cuvântul etică o literă de lege. De aceea este prezentă în acest număr al revistei ETHICA - Ghidul tău de sănătate!

Împărtășește-ne ideile tale

Scrie-ne aici ce vrei sa citesti pe site-ul Farmacia-Ethica.ro!
Trimite aici
Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra.