Știri

Citeste aici ultimele știri publicate

În data de 21 octombrie la Poligonul Militar Someşani din Cluj Napoca, în organizarea Club Atletic, va avea loc a treia ediţie a cursei Survival Challenge Run. Gazda evenimentului este Mihaela Botezan, recordmenă națională la 10.000 m, maratonistă, participantă la campionate mondiale și europene şi la Olimpiada de la Atena din 2004!

Ideea competiţiei este una inedită, toţi participanţii fiind provocaţi să termine un traseu cu probe surpriză. Organizatorii şi-au dorit ca astfel să contribuie activ la dezvoltarea conceptului de Sport&Fun şi să le ofere iubitorilor de mişcate o cursă axată pe ideea de autodepășire și a demonstrării spiritului de echipă și mai puțin pe timpii de alergare.
Ethica este alături de de Survival Challenge Run şi susţine mişcarea, piatră de temelie pentru sănătate! Cu mic, cu mare, haideţi la Survival Challenge Run să ne bucurăm de o duminică plină de mişcare şi voie bună!
La Survival Challenge Run vor avea loc următoarele curse:

  • Individual Masculin - 10 km
  • Individual Feminin - 5 km
  • Survival Team Challenge - 5 km
  • Kids Race - 1,2 km


Toate detaliile concursului pot fi obţinute de pe http://atleticcluj.ro/events/survival-challenge-run/

Împărtășește-ne ideile tale

Scrie-ne aici ce vrei sa citesti pe site-ul Farmacia-Ethica.ro!
Trimite aici
Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra.