Știri

Citeste aici ultimele știri publicate

În luna septembrie, ETHICA Distribuţie anunţă o nouă mărire de capital şi aşteaptă noi membri. Pornită inițial cu 69 de membri, ETHICA Distribuţie a crescut de la an la an şi a ajuns în acest an să reprezinte interesele comerciale a peste 200 de membri.

Creşterea constantă şi solidă a depozitului ETHICA Distribuţie permite farmaciilor independente parte a acestui grup să se sprijine pe un partener de încredere care să le reprezinte cu onestitate interesele comerciale şi financiare.

Depozitul ETHICA şi-a dublat în ultimul an capacitatea de depozitare şi a investit într-un lanţ logistic propriu care deserveşte în acest moment aproape tot teritoriul ţării prin cele X rute existente în acest moment.

Farmaciile independente care doresc să facă parte din ETHICA sunt întâmpinate cu politici comerciale corecte, preţuri foarte bune şi suport juridic şi legislativ dat de Asociaţia Farmaciilor Independente ETHICA.

De asemenea, AFIE anunţă că întâlnirea anuală a Asociației Farmaciilor Independente Ethica va avea loc în perioada 19-20 octombrie 2019, la Brașov.

Întâlnirea se va desfăşura sub forma unei conferințe, în care vor fi dezbătute teme de actualitate și interes pentru farmaciile independente, care vizează atât activitatea administrativă în farmacie, cât și cea profesională. Vor fi aduse în discuție ultimele demersuri realizate de asociație, vor fi aprofundate subiecte precum serviciile farmaceutice, pregătirea profesională a farmacistului, implicarea în campanii publice de sănătate, precum și cele mai importante modificări legislative. Nu vor fi uitate nici aspectele ce țin de profesie și asistența farmaceutică, prin prezentarea unor activități utile pentru funcţionarea optimă a farmaciilor independente. De asemenea, va fi prezentată şi activitatea Ethica Distribuţie, depozitul farmaciştilor.

Întâlnirea se va desfășura pe parcursul a două zile, sâmbătă (19 octombrie) în intervalul orar 9:00 - 18:00, și duminică (20 octombrie) în intervalul orar 10:00 - 13:00.

Înscrieri:  Pentru înscriere și detalii suplimentare, cei intereseaţi sunt rugaţi să transmită un mesaj pe adresa e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Împărtășește-ne ideile tale

Scrie-ne aici ce vrei sa citesti pe site-ul Farmacia-Ethica.ro!
Trimite aici
Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra.