Știri

Citeste aici ultimele știri publicate

Federația Patronatelor Farmaceutice din România, văzând proiectul de modificare al HG 800/2016 publicat pe site-ul Ministerului Sănătății, dorește să își exprime regretul cu privire la anularea înainte de aplicare a unei situații care ar fi normalizat distribuția medicamentelor în farmacii.

Prin modificarea la numai 3 zile de la publicarea în Monitorul Oficial a Hotărârii de Guvern menționate, se continuă politica autorităților de a sprijini falimentarea farmaciilor din România, care în permanență au suportat toate ieftinirile și au asigurat tratamentul medicamentos al pacienților din România în pofida tuturor problemelor – din ce în ce mai grave – din sistemul de sănătate.

Asigurarea predictibilității pieței farmaceutice precum și stimularea de eliberare de medicamente generice erau printre măsurile salutare luate de către autoritățile statului din România prin intermediul HG800/2016. 

Rodica Ioniță Federației Patronatelor Farmaceutice din România

Împărtășește-ne ideile tale

Scrie-ne aici ce vrei sa citesti pe site-ul Farmacia-Ethica.ro!
Trimite aici
Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra.
Informatii Accept Refuz