Știri

Citeste aici ultimele știri publicate

“Alături de dumneavoastră”

Tema de anul aceasta a fost aleasă (de către FIP, Federația Internațională Farmaceutică ) pentru a reflecta rolul important pe care îl are farmacistul în a acorda asistență farmaceutică în cadrul sistemului de sănătate, și de asemenea de a evidenția legătura emoțională pe care aceștia o au cu pacienții lor. Rolul farmacistului a evoluat de la a furniza medicamente la acela de a asigura asistență farmaceutică. Farmaciștii au un rol vital în succesul tratamentului medicamentos și în final își doresc îmbunătățirea calității vieții pacientului.”  

Președintele FIP Carmen Peña

Grupul Ethica apreciază tema aleasă de Federația Internațională Farmaceutică, întrucât se pliază perfect pe principiile farmacistului independent. Relația dintre farmacist și pacienții lui este un aspect pe care noi, farmaciștii Ethica, dorim să îl îmbunătățim și consolidăm în mod constant. Apreciem încrederea pe care ne-o acordați atunci când ne solicitați consilierea și vom face tot posibilul să vă oferim servicii de asistență farrmaceutică de o înaltă calitate. 

 

Împărtășește-ne ideile tale

Scrie-ne aici ce vrei sa citesti pe site-ul Farmacia-Ethica.ro!
Trimite aici
Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra.
Informatii Accept Refuz