Știri

Citeste aici ultimele știri publicate

Stimați colegi,

Ethica Distribuție este o societate pe acțiuni constituită numai din farmacii și farmaciști independenți, fără legătură cu nici un program de francizare din România. Scopul acționarilor la înființarea Ethica Distribuție a fost tocmai acela de
a-și menține independența. Ethica Distribuție are ca principal obiect de activitate aprovizionarea farmaciilor independente. Din acest motiv, mesajul de mai jos se adresează numai farmaciștilor și farmaciilor independente.

Vă informăm că va începe sesiunea de subscriere de acțiuni pentru Ethica Distribuție, pentru cei care inca nu sunt actionari la aceasta dată. În acest sens, până în data de 25.07.2016, puteți să completați și să trimiteți declarația de aport de capital atașată pe adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. și prin poștă pe adresa:
Brașov, B-dul Griviței nr. 107 bl. 14 sc. A ap. 1 jud. Brașov.

După data de 25.07.2016, în urma hotărârii Consiliului de Administrație al S.C. Ethica Distribuție S.A., cei care au depus
declarația vor fi înștiințați asupra modului în care puteți face virarea de aport de capital, a termenului limită (sesiunea va dura 15 zile) și a actelor necesare.

Dacă aveți cunoștință de colegi interesați, vă rugăm să le transmiteți aceste informații.
Colegii farmaciști care deja au trimis cererile de adeziune vor fi contactați pentru îndeplinirea formalităților.

Pentru mai multe informații vă rugăm să trimiteți un e-mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Cu stimă,

Consiliul de Administație

Ethica Distribuție

06.07.2016 

Împărtășește-ne ideile tale

Scrie-ne aici ce vrei sa citesti pe site-ul Farmacia-Ethica.ro!
Trimite aici
Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra.
Informatii Accept Refuz