Știri

Citeste aici ultimele știri publicate

A apărut noul număr al revistei ETHICA - Ghidul tău de sănătate, publicaţie destinată informării corecte a pacienţilor. În acest număr al revistei ETHICA am ales să prezentăm un subiect mai puţin abordat de obicei, însă de o importanţă vitală: vaccinurile. Omenirea a făcut un pas uriaş înainte odată cu descoperirea vaccinurilor şi a reuşit să stopeze maladii care au decimat zeci de milioane de oameni, timp de secole.

Farmaciştii ETHICA vă prezintă cum funcţionează vaccinurile şi cum modulează răspunsul nostru imunitar, care sunt implicaţiile relaţiei dintre vaccinuri şi bolile autoimune sau cât de eficient este vaccinul antigripal.

Vă vom arăta şi de ce alimentaţia este esenţială pentru un sistem imunitar puternic şi cât de importantă este vitamina D pentru un organism sănătos.

Sperăm ca lectura acestei reviste să fie una plăcută şi informativă şi vă dorim ca în 2018 să fiţi sănătoşi şi să vă bucuraţi de relaţia dumneavoastră specială cu farmaciile din grupul ETHICA.

Ghidul este disponibil în farmaciile Ethica din ţară. 

Împărtășește-ne ideile tale

Scrie-ne aici ce vrei sa citesti pe site-ul Farmacia-Ethica.ro!
Trimite aici
Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra.
Informatii Accept Refuz