Știri

Citeste aici ultimele știri publicate

Ești farmacist și reprezinţi o farmacie independentă? Atunci ştii că o relaţie personală cu pacientul, sfaturile profesionale ale farmacistului şi calitatea serviciilor sunt esenţiale pentru o activitate de succes. Dar mai ştii şi că operarea unei farmacii independente este foarte dificilă şi complicată în condiţiile de astăzi, când presiunea marilor lanţuri comerciale este din ce în ce mai puternică.

De aceea noi, farmaciştii independenţi, am înfiinţat Ethica Distribuţie, o societate pe acţiuni a cărei scop este de a asigura o distribuţie de medicamente corectă, onestă şi transparentă pentru farmaciile independente!

Vino alături de noi în Ethica Distribuţie pentru a consolida o societate comercială făcută de noi, pentru noi!

 Am lansat sesiunea de subscriere de acțiuni, pentru cei care încă nu sunt acţionari la aceasta data. Dacă vrei să vii alături de noi, te rugăm să ne trimiţi declarația de aport de capital atașată pe adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. și prin poștă pe adresa:

Brașov, B-dul Griviței nr. 107 bl. 14 sc. A ap. 1 jud. Brașov.

În urma hotărârii Consiliului de Administrație al S.C. Ethica Distribuție S.A.,  a termenului limită pentru depunerea aportului de capital si a actelor necesare acestei sesiuni este 31 august 2017.

Pentru mai multe informații te rugăm să trimiţi un e-mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., formularul de contact din site-ul nostru www.farmacia-ethica.ro sau la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Puterea unei farmacii independente vine din puterea tuturor farmaciilor independente!

Te aşteptăm alături de noi!

Consiliul de Administație

Ethica Distribuție

16.08.2017

 

Împărtășește-ne ideile tale

Scrie-ne aici ce vrei sa citesti pe site-ul Farmacia-Ethica.ro!
Trimite aici
Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra.
Informatii Accept Refuz