Știri

Citeste aici ultimele știri publicate

Duminică, 11.07 – ora 10:00 – ora de întâlnire a grupului de farmaciști Ethica pentru cursa de alergare organizată de Brașov Heroes.

Emoții, bucurie, și entuziasm. Suntem întâmpinați cu zâmbete din toate părțile.

Ne găsim cu greu în marea de oameni adunați cu această ocazie la cortul cauzei noastre: Și eu pot fi campion.

Ne prindem cu emoție numerele pe tricourile imaculate. După ultimele indicații, suntem gata de start.

Am pornit. Deși drumul pare greu pe alocuri, suntem motivați tot timpul de cauza pentru care alergăm. Știm că fiecare pas înainte este făcut pentru binele copiilor cu nevoi speciale care învață la CSEI Brașov.

După maxim 20 de minute, ajungem la final, simțindu-ne entuziasmați și plini de energie, cu decizia clară că acesta este doar un prim pas pe drumul pe care ni-l asumăm de a participa și în următorii anii.

Mulțumim Brașov Heroes și inițiatorilor proiectului – Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Brașov - pentru că ne-au dat șansa de fi parte atât cu sufletul, cât și fizic la un eveniment de importanță locală majoră.

Ne bucurăm că proiectul Și eu pot fi campion a atras suport din atât de multe părți și că a depășit suma propusă pentru a fi adunată.

Împărtășește-ne ideile tale

Scrie-ne aici ce vrei sa citesti pe site-ul Farmacia-Ethica.ro!
Trimite aici
Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra.
Informatii Accept Refuz