Știri

Citeste aici ultimele știri publicate

Farmaciile Ethica au organizat în data de 29 martie 2017, în parteneriat cu Universitatea Spiru Haret (Brașov) și Josephine Clinique evenimentul "Sănătate printr-o igiena corectă" . Evenimentul s-a adresat viitoarelor cadre didactice din învățământul preșcolar și primar. Scopul evenimentului a fost de a instrui viitoarele cadre didactice cu privire la modalitațile de abordare a temelor de igiena astfel încât elevii să-și însușească noțiunile de igiena într-un mod facil și atractiv. Evenimentul face parte dintr-un ciclu de manifestări având ca tema sanatatea, desfășurat de farmaciile Ethica pe parcursul anului 2017. 

Multumim partenerilor noştri, Josephine Clinique - Centru de medicină integrativă pentru implicarea în campania Sănătate printr-o igienă corectă, şi Universităţii Spiru Haret din Brașov pentru primirea călduroasă şi pentru participarea în număr mare a studenţilor la eveniment.

 

Împărtășește-ne ideile tale

Scrie-ne aici ce vrei sa citesti pe site-ul Farmacia-Ethica.ro!
Trimite aici
Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra.
Informatii Accept Refuz