Știri

Citeste aici ultimele știri publicate

În cartierul Grigorescu din Cluj-Napoca, „farmacia de la coloane” este de 30 de ani în slujba pacienților. Ingredientele longevității farmaciei sunt tradiția de familie a farmaciei independente și rolul asumat pentru sănătatea pacienților.

Atunci când pasiunea și dragostea pentru farmacie se transmit din generație în generație, lucrurile se așează temeinic și rezultatul este existența uneia din farmaciile independente cele mai longevive din Cluj-Napoca. Am stat de vorbă cu Ioana Matescu, sufletul farmaciei Panaceea din Cluj-Napoca, parte a grupului de farmacii independente Ethica.

Un nou număr al revistei Ethica – Ghidul tău de sănătate este acum în farmacii! Noul număr al revistei este dedicat problemelor de coagulare a sângelui și a modului în care se administrează tratamentul anticoagulant. Pacienții vor afla informații interesante și despre modul de acțiune al medicamentelor și despre stilul de viață pe care este indicat să îl urmeze.

Împărtășește-ne ideile tale

Scrie-ne aici ce vrei sa citesti pe site-ul Farmacia-Ethica.ro!
Trimite aici
Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra.