Știri

Citeste aici ultimele știri publicate

La farmaciile Ethica afli dacă ești în risc de diabet!

Farmaciile Ethica se alătură programului de screening și prevenție a diabetului zaharat inițiat de Colegiul Farmaciștilor din România (CFR), Asociația Distribuitorilor și Retailerilor Farmaceutici din România (ADRFR) și Asociația Română a Producătorilor Internaționali de Medicamente (ARPIM).

În cartierul Grigorescu din Cluj-Napoca, „farmacia de la coloane” este de 30 de ani în slujba pacienților. Ingredientele longevității farmaciei sunt tradiția de familie a farmaciei independente și rolul asumat pentru sănătatea pacienților.

Atunci când pasiunea și dragostea pentru farmacie se transmit din generație în generație, lucrurile se așează temeinic și rezultatul este existența uneia din farmaciile independente cele mai longevive din Cluj-Napoca. Am stat de vorbă cu Ioana Matescu, sufletul farmaciei Panaceea din Cluj-Napoca, parte a grupului de farmacii independente Ethica.

Împărtășește-ne ideile tale

Scrie-ne aici ce vrei sa citesti pe site-ul Farmacia-Ethica.ro!
Trimite aici
Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra.