Știri

Citeste aici ultimele știri publicate

Toți am resimțit o schimbare interioară, dar și în relațiile cu ceilalți în urma izolării sociale forțate de pandemie. Dar oare cât de tare ne-a afectat și care sunt metodele prin care putem gestiona starea pe care o resimțim acum, oboseala și frustrarea?

Pandemia încă nu s-a sfârșit, iar finalul este greu de anticipat în timp. Apariția vaccinurilor ne-a dat spe­ranța că ne vom întoarce cât mai curând la viața așa cum o știam până acum: întâlniri cu prietenii, seri de teatru sau de film, mese în familie.

Dar, până atunci, mai avem încă poate luni de zile de distanțare socială, izolare sau școală online. Unii dintre noi petrecem mult mai mult timp împreună cu cei din familie. Alții, care trăiesc singuri, experimentează o stare de izolare aproape totală. În ambele situații s-a constatat o creștere a tensiunilor și anxietății, a stărilor conflictuale și a senzației de neputință, de pierdere a busolei și a reperelor cunoscute.

Numele ei aduce aminte de armonia cu tot ceea ce ne înconjoară, de sănătate și putere, de stabilitate. Este numele unei farmacii independente care a demonstrat că acolo unde există voință, determinare, pasiune pentru sănătate și pentru oameni, lucrurile încep să funcționeze sinergic și să genereze energii pozitive.

Terrapharm ne zâmbește cochet din colțul unei străzi din cartierul Noua. Și când spunem că zâmbește cochet, exact la acest lucru ne referim. Este luminoasă, cu geamuri mari din spatele cărora se văd, colorate și frumos aranjate, sute de produse. Este una dintre farmaciile care îți dau încrederea că acolo vei putea găsi cu siguranță tot ceea ce vei avea nevoie și unde vei primi sfaturi valoroase de la farmaciști.

Împărtășește-ne ideile tale

Scrie-ne aici ce vrei sa citesti pe site-ul Farmacia-Ethica.ro!
Trimite aici
Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra.