Știri

Citeste aici ultimele știri publicate

Braşov, 19.02.2018:  Grupul de farmacii independente ETHICA demarează începând cu luna februarie campania „O amenințare la adresa sănătății tuturor: REZISTENȚA LA ANTIBIOTICE ”.

ETHICA,  grupul farmaciilor independente, trage un semnal de alarmă în legătură cu utilizarea abuzivă a antibioticelor și demarează o campanie de informare a pacienților cu privire la administrarea conștientă a acestora.

Începând cu luna februarie, în toate farmaciile din grupul ETHICA vor fi distribuite gratuit flyere de informare privind pericolele la care se expun persoanele care utilizează antibiotice fără a avea indicația medicului, cu precădere pacienților care vor solicita antibiotic fără rețetă.

Farmaciştii vor face cunoscute fiecărui pacient pericolele la care se expune atunci când administrează antibiotice în mod nejustificat.

Unul dintre pericole este rezistența microbiană, catalogată astăzi de Organizația Mondială a Sănătății ca una dintre cele mai mari amenințări la adresa omenirii.

A apărut noul număr al revistei ETHICA - Ghidul tău de sănătate, publicaţie destinată informării corecte a pacienţilor. În acest număr al revistei ETHICA am ales să prezentăm un subiect mai puţin abordat de obicei, însă de o importanţă vitală: vaccinurile. Omenirea a făcut un pas uriaş înainte odată cu descoperirea vaccinurilor şi a reuşit să stopeze maladii care au decimat zeci de milioane de oameni, timp de secole.

Împărtășește-ne ideile tale

Scrie-ne aici ce vrei sa citesti pe site-ul Farmacia-Ethica.ro!
Trimite aici