Sfaturi

Cele mai noi sfaturi Ethica

La anumite intervale de timp, anual sau bianual, este important să revizuiţi lista de medicamente pe care le luaţi, cu ajutorul unui medic sau farmacist. Multe persoane continuă să utilizeze medicamente chiar dacă nu mai au nevoie de ele sau introduc noi medicamente (cu sau fără sfatul medicului de specialitate).
Este esenţial să discutaţi cu un farmacist sau medic despre toate medicamentele pe care le administraţi şi să vedeţi dacă mai aveţi nevoie de toate sau dacă există inte­racţiuni între medicamente de care nu ştiaţi.
Astfel puteţi evita supramedicaţia şi efec­tele adverse cauzate de interacţiunile dintre medicamente. Verificarea listei complete a medicamentelor si a suplimentelor alimentare pe care le utilizați, fie ca au fost prescrise de medic, fie achiziţionate din farmacie, este cel mai sigur mod de a detecta şi evita posibile interacțiuni nedorite atunci când sunt administrate concomitent.

Împarte Unele Idei

Ai un sfat sau o idee pentru un articol? Spune-ne mai multe ..
Trimite aici
Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra.