Ethica este primul grup de farmacii independente din România deținute în proprietate de farmaciști a căror vocație este farmacia.

Dorim să asigurăm pe piața farmaceutică din Romania o alternativă "sănătoasă", înalt calificată și profesionistă, să aducem plus valoare serviciului farmaceutic în folosul cetățenilor români.

Ethica este locul unde farmaciști cu experiență vin în întâmpinarea dumneavoastră cu sfaturi care vă vor ajuta să vă îmbunătățiți starea de sănatate.

Am parcurs atâtea timpuri împreună și vă înțelegem nevoile, posibilitățile, așteptările. Vă mulțumim că ne acordați încredere și ați ales farmaciile noastre. Farmacia Ethica a fost creată pentru dumneavoastră!

Încă de la început numărăm aproape 200 de farmacii în țară și dorim să ne reafirmăm angajamentul de a fi imparțiali/independenți în aprovizionarea și distribuția medicamentelor către populație. 

Legislația ultimilor ani a permis apariția și dezvoltarea farmaciilor aflate în proprietatea unor acționari, investitori, oameni de afaceri din afara domeniului medical ori farmaceutic. Ethica reprezintă, în acest context, gruparea acelor farmacii a căror valoare comună rămâne profesia și dedicarea către nevoile de sănătate ale oamenilor.